Have an account? Sign in or Sign up

WORK & TRAVEL avio karte 2017

GALAXY TOURS i ove godine nudi avio katre za Work & Travel program za preko 40 destinacija u Americi. Naši partneri su Air France, KLM, Delta, Turkis airlines, Lufthansa i Air Serbia.

Svim studentima koji pohađaju Work & Travel program nudimo specijalne studentske cene avio karata za Sjedinjene američke države. Mogu ih koristiti studenti  od 18 do 32 godine starosti koji poseduju J1 vizu.

U cenu avio karte su uključene sve takse.

Sve avio kompanije nude besplatnu promenu datuma putovanja.

Dozvoljen prtljag je do 2 komada do 23kg predatog prtljaga i do 8 kg ručnog prtljaga (osim Lufthanse, koja ovu pogodnost nudi samo sa konekcijom preko Beča).

Mogucnost rerutiranja iz bilo kog grada u Americi, za detaljnije informacije nas možete kontaktirati. Rerutiranje za Boston Vašington i Njujork je besplatna, dok za ostale gradove rerutiranje se vrsi uz minimalnu doplatu. Na primer, kupili ste avio kartu sa povratkom iz Njujorka, medjutim sticajem okolnosti vi ste u Los Andjelesu. Ne morate kupovati avio kartu u jednom pravcu Los Andjeles-Njujork, vec nas mozete kontaktirati i odraditi rerutiranje na Los Anjeles-Pariz-Beograd uz minimalnu doplatu.

U slučaju nedobijanja vize vrši se puna refundacija, uz odbijenicu ambasade i potvrdu da je aplicirano za J1 vizu. Jedino kod Lufthanze se zadržava mali deo novca.

Da biste rezervisali Work And Travel avio karte za SAD, potrebno je da nas pozovete na +381.11.3288585 ili +381.11.3288484, ili nas kontaktirajte putem emaila office@galaxy-tours.rs.

POZOVITE NAS I PROVERITE CENE AVIO KARATA ZA POJEDINAČNE GRADOVE.

Comments are closed.