Have an account? Sign in or Sign up

AVON SALES LIDERI NA MAJORCI

AVON SALES LIDERI NA MAJORCI

Ove godine najbolji Avon Sales Lideri su putovali na Majorku. Pogledajte kako su se proveli. - tekst i fotografije preuzete su iz Fokus magazina kompanije Avon.


AVON TOP Sales Lideri članovi Queen kluba proslavili su svoje uspehe na nagradnom putovanju na najvećem ostrvu u Španiji, biseru Baleara, ostrvu nestvarnih prirodnih lepota - Majorci.

untitled-1Majorka svojom ponudom zadovoljava najsofisticiranije ukuse i potrebe. Tu je sve na jednom mestu: bistro more, prelepe peščane plaže, skrivene lagune duž obale borove šume, palme ali i planinski venci.
Put je bio pažljivo isplaniran, od posete najvažnijim turističkim znamenitostima, preukusne hrane i pića, fantastičnog hotela smeštenog na samoj plaži u čijem okviru se nalaze i spa centar i otvoreni bazeni.

Glavni grad, Palma de Majorka, na južnoj obali ostrva šarmirao je sve svojom opuštenom atmosferom. Najveće atrakcije, popularni kafići i radnjice nalaze se oko gotičke katedrale La Seu. Ova impresivna građevina je dragulj Majorke, a u njenoj neposrednoj blizini nalazi se palata Almudaina iz 13. veka sa očaravajućim baštama na kojima smo napravili brojne fotografije.
untitled-2Posetili smo i špansko selo, s replikama kuća, palata, tvrđava i ostalim znamenitostima tipičnim za arhitekturu razlitičih regiona Španije. Uživali smo u tradicionalnim specijalitetima, tapasima, voćnom ukusu sangrije... Najveće iznenađenje bio je flamenko,
čiji su nas plesači ostavili bez daha.

Otkrili smo i lepote sela ušuškanih u unutrašnjosti ostrva, poput La Granje i Valdemose, u kojem je jedno vreme živeo i stvarao čuveni Šopen. Vožnja otvorenim starinskim tramvajem do luke Soler je takođe bila veoma zabavna.
untitled-3

Nakon dana provedenih u prirodi, noć pred povratak imali smo organizovanu večeru u marini gde su smeštene mnogobrojne jahte, koje pokazuju da je Majorka jedno od omiljenih letovališta trendsetera. Nazdravili smo budućim uspesima uz očaravajuća španska vina.
Ovo putovanje je bilo prepuno nezaboravnih trenutaka i novih poznanstava, a najbolje ga opisuje rečenica jedne od naših TOP Liderki: „Sada verujem da bajke zaista postoje”.

Comments are closed.